Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@11:30:57 GMT

سازمان سینمایی و سینما تیکت؛ «اصل مربی، حاشیه نوچ»

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۴۹۷۶

سازمان سینمایی و سینما تیکت؛ «اصل مربی، حاشیه نوچ»

در بیانیه این سامانه بلیت فروش آمده است:

 «ساعت 19:15 روز 22 بهمن، درست در روز برگزاری اختتامیه چهلمین جشنواره فجر، به علت یک اشتباه اپراتوری-انسانی لیست برندگان روی سایت «سینماتیکت» به مدت 15 دقیقه منتشر و سپس از دسترس خارج شد.

در ادامه این بیانیه سینماتیک علت این اتفاق را توضیح می‌دهد: «قطعا اتفاق بسیار خسارت‌آوری بود؛ اول برای جشنواره و سپس برای سایت سینماتیکت که همیشه مورد حمایت مردم عزیزمان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینماتیکت کاملا مسئولیت این اشتباه و سهل‌انگاری غیرعمدی و اپراتوری-انسانی را می‌پذیرد. هرچند که از ساعت 16 در توییتر بخش مهمی از این اطلاعات منتشر شده بود -که البته از خطا و مسئولیت ما چیزی کم نمی‌کند.»

با وجود عذرخواهی و پذیرش اشتباه از سوی سینما تیکت به نظر می‌رسد سازمان سینمایی همچنان به دنبال فرد منتشر کننده این اسامی است. 

«محمد خزاعی» رییس سازمان سینمایی در گفتگو با صدا و سیما با اشاره به عدم همکاری سینماتیکت درباره موضوع لو رفتن برندگان جشنواره چهلم فیلم فجر که توسط این سایت انجام شده بود، اعلام کرد از این سامانه به دادگاه فرهنگ و هنر رسانه شکایت به عمل آمده و به زودی ارائه خدماتی چون فروش بلیت سینما برای این سایت غیرممکن خواهد شد.

آنگونه که از شواهد پیداست سازمان سینمایی برای پاک کردن این ماجرا از ذهن افکار عمومی به دنبال معرفی یک فرد خاص به عنوان مقصر است. آنها می‌خواهد یک «اروجعلی ببرزاده» بسازند و همه کاسه و کوزه‌ها را سر او بشکنند. اروجعلی ببرزاده همان سربازی بود که در ماجرای کوی دانشگاه سال 78، مقصر شناخته شد. 

سینما تیکت در یک حرکت پیش رو ضمن عذرخواهی، مسئولیت این ماجرا را پذیرفته و بهتر است سازمان سینمایی هم دنبال پیدا کردن فرد نباشد. 

سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که با پیدا کردن فرد منتشر کننده اسامی، مشکل سینما و جشنواره فجر حل می‌شود؟ بعد از معرفی زید یا امر توسط سینما تیکت، صندلی‌های سینماها پر از مخاطب می‌شود و دوباره سینماهای کشور رونق می‌گیرند.

سینما تیکت مسئولیت این ماجرا پذیرفته است و تمام. شما می‌توانید با پذیرش این عذرخواهی و تذکر و جریمه برای همیشه به این داستان خاتمه دهید و اجازه ندهید بیشتر از این حاشیه جای اصل را بگیرد. به قول سلحشور آژانس شیشه‌ای:« اصل مربی، حاشیه نوچ» 

آیا رئیس محترم سازمان سینمایی، به این فکر کرده‌اند که اگر سینما تیکت از چرخه فروش بلیت حذف شود چه بلایی سر سینماها و سینما دارها می‌آید. برای بسیاری از مردم بلیت سینما یعنی سینما تیکت و معلوم نیست آقای خزاعی چگونه به این نتیجه رسیده است که می‌شود به این راحتی این سامانه را کنار گذاشت. 

بسیاری از سینمادارها در این مدت در گفت‌وگوهایی با اهالی رسانه، نگرانی خود را از حذف سینما تیکت اعلام کرده‌اند. آنها می‌گویند که پیش از 90 درصد مخاطبان مجموعه آنها از سینما تیکت است.

سینما الان به اندازه کافی مشکل دارد و بهتر است مسئولان سینمایی به جای گذاشتن یک دردسر بزرگ روی کوه مشکلات سینما، کمک کنند که این مسئله با کمترین حاشیه حل شود و سینما به حیات خود ادامه دهد. 

در روزهای سخت سینما، مسئولان باید در کنار بخش خصوصی دست به دست هم بدهند و باری از دوش صنعت بزرگ سینما که در شرایط بحرانی کرونا و تحریم به زندگی خود ادامه داد، بردارند نه اینکه خود بار شوند. به قول معروف سازمان سینمایی باید « یار شاطر باشد نه بار خاطر»

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا جشنواره فجر سازمان سینمایی سینما تیکت افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا سازمان سینمایی سینما تیکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»

اولین تصویر از «مگالوپولیس» ساخته «فرانسیس فورد کاپولا» پیش از رونمایی در جشنواره کن ۲۰۲۴ منتشر شد.

به گزارش ایسنا، نخستین تصویر از فیلم سینمایی «مگالوپولیس» ساخته «فرانسیس فورد کاپولا» که با سرمایه شخصی او ساخته شده است با حضور «آدام درایور» و «ناتالی امانوئل» منتشر شد.

این پروژه سینمایی که جشنواره‌های مهم سینمایی در رقابت برای نمایش آن بودند، سرانجام به جشنواره کن رسید و سازنده سه‌گانه «پدرخوانده» فیلم جدید خود را در بخش مسابقه کن رونمایی خواهد کرد. 

 «مگالوپولیس» پروژه‌ای است که کاپولا برای اولین بار در سال ۱۹۸۳ شروع به نوشتن آن کرد و با هزینه بیش از ۱۰۰ میلیون دلاری ساخته شده که بخشی از آن با فروش بخش قابل توجهی از املاک او تامین شده است.

«مگالوپولیس» با دو ساعت و ۱۵ دقیقه مدت زمان داستان یک کلان شهر را پس از ویرانی تصادفی آن دنبال می کند، با دو دیدگاه رقیب؛ یکی از یک معمار ایده آلیست (آدام درایور)، دیگری از طرف شهردار عملگرا (جانکارلو اسپوزیتو).

در فیلم سینمایی «مگالوپولیس» بازیگران دیگری چون «فارست ویتاکر»، «ناتالی امانوئل»، «جان وویت»، «لارنس فیشبرن»، «اوبری پلازا»، «شیا لابوف»، «کلوئه فاینمن»، «کاترین هانتر» و «داستین هافمن»، «دی بی سوینی»، «تالیا شایر»، «جیسون شوارتزمن»، «جیمز رمار» و «جیانکارلو اسپوزیتو» مقابل دوربین رفته‌اند.

«آناهید نظریان»، «بری آزبورن» و «دارن دیمتر» تهیه‌کنندگان اجرایی این فیلم سینمایی هستند.

«فرانسیس فورد کاپولا» از بزرگترین فیلمسازان معاصر سینمای جهان است که از جمله افتخارات و جوایز سینمایی وی طی چهار دهه فیلم‌سازی می‌توان به جایزه‌ اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۱ برای «پاتون»، جایزه‌ی اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۳ برای «پدرخوانده»، جایزه اسکار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۵ برای «پدرخوانده‌۲»، جایزه بفتا بهترین کارگردانی در سال ‌۱۹۷۸ برای «اینک آخرالزمان»، جایزه دوربین جشنواره برلین در سال ‌۱۹۹۱، جایزه نخل طلا و جایزه فیپرشی جشنواره کن در سال ‌۱۹۷۹ برای فیلم «اینک آخرالزمان»، جایزه نخل طلا و جایزه بهترین فیلم معنوی جشنواره کن در سال ۱۹۷۴ برای فیلم «مکالمه»، جایزه گلدن گلوب برای بهترین کارگردانی در سال ۱۹۸۰ برای «اینک آخرالزمان»، جایزه گلدن گلوب برای بهترین کارگردانی و بهترین فیلم‌نامه در سال ‌۱۹۷۳ برای «پدرخوانده»، جایزه ویژه پنجاهمین سال تأسیس جشنواره سن‌سباستین در سال ‌۲۰۰۲، شیر طلای افتخاری جشنواره ونیز در سال ‌۱۹۹۲، جایزه صدف طلایی بهترین فیلم و جایزه فیپرشی جشنواره سن‌سباستین و ... اشاره کرد. 

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن از ۱۴ تا ۲۵ می ۲۰۲۴ (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار می‌شود و امسال «گرتا گرویگ» کارگردان آمریکایی ریاست هیات داوران را بر عهده دارد و «جورج لوکاس» خالق سری فیلم‌های «جنگ ستارگان» و استودیو ژاپنی جیبلی هم با دریافت جایزه نخل طلای افتخاری مورد تقدیر قرار خواهد گرفت. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • سیلی مدیرعامل نود ارومیه به مربی اسپاد در حاشیه بازی؛ رسوایی در لیگ دو (+فیلم)
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی